CleantechWatch

Lukkede genbrugsstationer gav markant salgsboost hos Junkbusters

Solskinsvejr, hjemmearbejde og lukkede genbrugspladser har resulteret i en historisk god måned for Junkbusters, som blandt andet tilbyder affaldsafhentning- og håndtering via en app-løsning.

Omsætningen i affaldsselskabet Junkbusters tog et gevaldigt nøk op i marts måned, hvor landets genbrugspladser var lukkede for private. | Foto: Junkbusters / PR

Kombinationen af forårsvejr og lukkede genbrugsstationer og hjemmearbejde som følge af coronavirus har været guld vejr for danske Junkbusters.

Selvom direktør Jens Risom med tanke på de forfærdelige tilstande i store dele af dansk erhverv ikke vil råbe for højt om det, taler regnskabsbøgerne for marts og april i det digitalt forankrede renovationsselskabs sit eget sprog.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Jysk kommune når affaldsmålsætning otte år før tid

Et år efter at den nye affaldsordning trådte i kraft i Hedensted Kommune, har borgerne reduceret mængden af restaffald fra 713 ton til 307 ton pr. måned. Alligevel mener borgere, at der er plads til forbedringer, viser evaluering.

Vandværker på Nordfalster slår ledningerne sammen

To fusioner er på vej på Nordfalster: Alstrup-Guldborg Vandværk ønsker at gå sammen med Lundby og Omegns Vandværk. Desuden indstiller Sundby Vandværks bestyrelse at nedlægge vandværket og blive en del af Nyskole Vandværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs