CleantechWatch

Virksomheder og borgere skal sortere affald i samme beholdere i Næstved

Virksomheder og borgere skal skulder ved skulder sortere deres affald i samme containere i et pilotprojekt i Næstved Kommune. Modellen bliver muligvis bredt ud til hele Næstved Centrum, ligesom andre byer får del i erfaringerne.

Affaldscontainerne giver vognmanden besked, når de er 80 pct. fyldte. Det skal forhindre unødvendige tømninger. | Foto: PR / Joca A/S

Tung trafik fra skraldebiler, grimme affaldscontainere i bybilledet og støj- og lugtgener er nogle af de ting, Næstved Kommune håber at rydde af vejen med et nyt pilotprojekt for affaldshåndtering i det centrale Næstved.

Virksomheder og borgere skal i et afgrænset område af byen sortere affald skulder ved skulder i en papkomprimator og fire nedgravede affaldscontainere fra Joca A/S. Det skriver Erhvervsstyrelsen i en pressemeddelelse

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job