CleantechWatch

Hoteller skøjter rundt i forskellige kommunale affaldsregler

Hoteller og restauranter har svært ved at finde rundt i de mange forskellige regler for husholdningslignende affald, der er på tværs af kommunegrænserne. Særligt virksomheder med kæder flere steder i landet bakser med et utal af ordninger, advarer branchen.

Foto: Jonathan Bjerg Møller

Frosten har endnu ikke for alvor ramt den danske vinter, men hoteller og restauranter skøjter alligevel som Bambi på den glatte is rundt i de vidt forskellige affaldsordninger, der er i kommunerne.

Sådan lyder budskabet fra Horesta, brancheorganisationen for hoteller og restauranter, som savner konkrete rettesnore og bedre vejledning til at få skruet de bedste ordninger sammen, når det gælder det husholdningslignende affald, virksomhederne producerer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs