CleantechWatch

Små firmaer klar til at hægte sig på kommuners affaldsordninger: "Systemet i dag er galimatias"

Det er både dyrt for virksomhederne og et grønt selvmål, at erhvervslivet i dag er udelukket fra at tilslutte sig de kommunale affaldsordninger, mener SMV Danmark, der dermed bakker op om et forslag fra kommunerne.

Virksomheder i servicebranchen står ifølge tal fra Miljøstyrelsen bag omkring en fjerdedel af den samlede mængde husholdningsaffald og lignende affald, der bliver genereret i Danmnark. | Foto: Philip Davali/Philip Davali, Ekstra Bladet

For mindre virksomheder ville det være en oplagt mulighed at kunne smide en sæk med plastaffald fra tekøkkenet eller en pose sammenkrøllet papir fra kopirummet i affaldsspande, der bliver hentet og afleveret via den kommunale affaldsordning på lige fod med husholdningsskraldet.

Det mener brancheorganisationen for håndværkere og små og mellemstore virksomheder SMV Danmark, der dermed tager varmt imod kommunernes forslag om at lade erhvervslivet tilslutte sig de kommunale affaldsordninger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job