CleantechWatch

Undersøgelse af grundvand bremser udvidelse af affaldscenter

Forsyning Helsingør vil gerne udvide deponi ved affaldscenter i Skibstrup, men først skal forsyningen dokumentere, at det ikke vil skade grundvandet. 

Foto: Forsyning Helsingør

Et enig byråd i Helsingør Kommune har besluttet, at Forsyning Helsingør skal dokumentere, at en eventuel udvidelse af deponi ved Skibstrup Affaldscenter ikke skader grundvandet. Først når det er dokumenteret kan forsyningen fortsætte processen. Det skriver Forsyning Helsingør i en pressemeddelelse.

"I 2025 forventes det nuværende deponi at være fyldt, og så skal vi gerne have en løsning klar. Set med klima- og miljøbriller giver det bedst mening at udvide det nuværende deponi, så vi ikke skal til at eksportere vores affald til andre dele af landet," siger Per Tærsbøl, bestyrelsesformand i Forsyning Helsingør i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Alfa Laval vokser en anelse i Danmark

Den svenske industrikæmpes danske aktiviteter, der blandt andet gør sig inden for løsninger til spildevandssektoren, nærmer sig en omsætning på seks mia. kr.

Færre unge går ingeniørvejen

Både på civilingeniør- og på diplomingeniøruddannelserne har ifølge nye ansøgningstal for de videregående uddannelser oplevet et fald i ansøgere. Det overrasker ingeniørernes formand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs