CleantechWatch

Dansk cleantech-virksomhed omdanner kasserede bilruder til millioner

Shark Solutions lægger an til høj vækst i de kommende år. Med en millionfinansiering fra Danmarks Grønne Investeringsfond i ryggen åbner den danske cleantech-virksomhed nu et genanvendelsesanlæg ud for Los Angeles i USA.

Shark Solutions har udviklet en teknologi, der kan separere laminatfilm fra ituslåede bilruder og forarbejde det til nye råvarer. Her ses adm. direktør Jens Holmegaard. | Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Danske Shark Solutions har skabty en god forretning på at omdanne kasserede bilruder til industrielt råmateriale med en patenteret teknologi – og med en millioninvestering fra Danmark Grønne Investeringsfond er selskabet nu klar til at åbne sit tredje anlæg, som er opført ud for Los Angeles.

Det skriver Finans.

"Vi har været etableret på den amerikanske østkyst siden 2012, og i takt med at den forretning er kommet til at køre godt, har det været et naturligt ønske at blive landsdækkende i USA. Vi har en veletableret business case, som fungerer godt, så nu handler det om at vækste - så meget som muligt," siger adm. direktør Jens Holmegaard ifølge Finans.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Færre unge går ingeniørvejen

Både på civilingeniør- og på diplomingeniøruddannelserne har ifølge nye ansøgningstal for de videregående uddannelser oplevet et fald i ansøgere. Det overrasker ingeniørernes formand.

Jysk forsyning skifter ud på toppost

Adm. direktør Ole Texel Jakobsen stopper til august i Samn Forsyning for at hellige sig til vinimport. Den nye mand i spidsen kommer med erfaring fra Tour de France-planlægning og mediebranchen. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs