CleantechWatch

Marius Pedersen skifter til eldreven materialehåndteringsmaskine

Miljøvirksomheden Marius Pedersen har indkøbt en ny eldreven maskine til at håndtere affald i sin afdeling i Aarhus. Maskinen erstatter en dieseldreven maskine ud fra et ønske om at reducere miljøbelastningen og forbedre arbejdsmiljøet. 

Foto: SENNEBOGEN

Som en del af sin miljøstrategi har virksomheden Marius Pedersen investeret i en eldreven affaldshåndteringsmaskine af typen SENNEBOGEN fra 821M E-serien til sin afdeling i Aarhus. Det skriver Transportmagasinet

"Som miljøvirksomhed er vi meget begejstrede for, at vi med den nye SENNEBOGEN skruer ned for miljøbelastningen og samtidig forbedrer arbejdsmiljøet. Og så står vi ikke mindst med en maskine, som forventes at kræve mindre vedligehold, og som har længere levetid. Det er da ren win-win," siger Ronnie Fegge, Regionschef hos Marius Pedersen.

I 2016 påbegyndte Marius Pedersen en række ombygninger med henblik på at fremtidssikre driften. Dette indebar en sikring af anlæg, som skulle have strømkapacitet til en el-maskine.

Geminor sikrer sig kontrakt til håndtering af affaldstræ

 

Mere fra CleantechWatch

Københavns klimamål på vej op i den blå luft

Efter glippet udbudsdeltagelse kræver det ”mirakler” at få CO2-fangst i storskala i 2025, konstaterer ARC. Borgmester erkender, at det ser svært ud for hovedstaden at leve op til sit klimamål uden, og vil have regeringen til at ændre på reglerne.

Læs også

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs