Vandværk udliciterer daglig drift til vandtekniker

Driftslederen af Jyllinge Vandværk igennem 20 år har allerede overdraget ansvaret 1. september. 
Jyllinge Vandværk skal fremover driftes af vandteknologivirksomheden Krüger. | Foto: Jyllinge Vandværk/pr
Jyllinge Vandværk skal fremover driftes af vandteknologivirksomheden Krüger. | Foto: Jyllinge Vandværk/pr

Han har været driftsleder af Jyllinge Vandværk i Roskilde Kommune i 20 år. 

Men nu er Jan Andersen gået på velfortjent pension, som vandværkets bestyrelse beskriver det på sin hjemmeside, og har 1. september overladt driften til vandteknologivirksomheden Krüger.

Krüger er allerede en gammel kending af Jyllinge Vandværk og har i løbet af det seneste halvandet år leveret og installeret blødgøringsanlæg som led i projektet ”Robust Vandværk”.

”Krüger er en stor organisation med indgående kendskab til vandforsyningens installationer og arbejdsprocesser, og med bred erfaring inden for alle aspekter af vandbehandling på og uden for vandværket,” skriver bestyrelsen om sin beslutning om at konkurrenceudsætte driften af vandværket.

”Sidst men ikke mindst stiller de med en række erfarne og fagligt dygtige serviceteknikere, hvor flere har kendskab til vores vandværk i forvejen,” lyder det videre.

Det vil dog fortsat være Jyllinge Entreprenørselskab, der har ansvaret for ledningsbrud og renovering af ledningsnettet, pointerer Jyllinge Vandværks bestyrelse, der nu takker Jan Andersen for sin trofaste og kompetente indsats.

”Jan har til perfektion passet vores vandværk gennem alle årene og har høstet stor anerkendelse for sit arbejde fra både myndigheder og samarbejdspartnere. Bestyrelsen vil gerne takke Jan for hans trofaste og kompetente indsats og ønske Jan en god og velfortjent pensionisttilværelse,” skriver vandværkets bestyrelse.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også