CleantechWatch

Postevand ser lyst på fremtiden efter overskud i et coronaår

Det lykkedes Postevand at levere et overskud i 2020, selvom virksomheden i flere måneder af det coronaramte år kørte på pumperne. Nu kigger virksomheden frem mod et forsinket væksteventyr.

Jesper Kjeldsen, der er medgrundlægger af vandvirksomheden Postevand, er tilfreds med det 'beskedne' overskud virksomheden har genereret i et coronabefængt 2020. | Foto: Postevand/PR

Postevand, der sælger tappet vand på karton, har i det skæbnens coronaår 2020 leveret et overskud på 104.701 kr. mod forrige års underskud på 101.473 kr.

Dette sker til trods for, at virksomheden regnede med, at coronaudbruddet kunne betyde et underskud, da den i høj grad lever på restaurationsbranchens og oplevelsesindustriens nåde. Det oplyste medgrundlægger af virksomheden Jesper Kjeldsen sidste år til CleantechWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Aquaporin: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser over for CleantechWatch, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Neles opkøber vandpumpeforretning

Den finske maskinproducent Neles har opkøbt vandpumpeforretningen i det finske selskab Flowrox. Pumpeforretningen omsatte for 30 mio. euro i 2020 og forventes at holde niveauet det kommende regnskabsår.  

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs