CleantechWatch

Vandtekniker Ultraaqua vokser med 48 pct. og lander millionoverskud

Ultraaqua, der tidligere har modtaget 2,8 mio. kr. i støtte til udvikling af vandteknologi sammen med forsyningsselskabet SK Forsyning, vækster virksomheden med ansatte samt sorte tal på bundlinjen.

Ultraaquas teknologi kan hjælpe Carslbergs brygeri med at genbruge 90 pct. af vandet, ifølge vandteknologivirksomheden. | Foto: CARLSBERG/PR

Den aalborgensiske virksomhed Ultraaqua, der anvender UV-teknologi til vandrensning i mere end 120 lande, fremviser sorte tal på bundlinjen efter et år, der har budt på millionstøtte samt samarbejder med blandt andet bryggerigiganten Carlsberg.

I alt kan Ultraaqua skrive 4,4 mio. kr. på bundlinjen mod 2,9 mio. kr. året forinden, svarende til en vækst på 48 pct., mens egenkapitalen er vokset til 9,2 mio. kr., fremgår det af netop fremlagte årsregnskab for 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Aquaporin: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser over for CleantechWatch, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Neles opkøber vandpumpeforretning

Den finske maskinproducent Neles har opkøbt vandpumpeforretningen i det finske selskab Flowrox. Pumpeforretningen omsatte for 30 mio. euro i 2020 og forventes at holde niveauet det kommende regnskabsår.  

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs