CleantechWatch

Danva efterlyser færre effektiviseringskrav i revision af vandsektorloven

Forud for en revision af vandsektorloven efterspørger brancheorganisationen Danva atter færre effektiviseringskrav til vandsektoren. Den nuværende regulering er ikke fulgt med tiden, lyder det fra direktør.

Foto: Danva

Vandsektorloven er ikke fulgt med tiden og spænder lige nu ben for investeringer i blandt andet klimatilpasning, lyder det fra brancheorganisationen Danva forud for organisationens årsmøde, der samtidig bliver startskuddet på en revision af netop vandsektorloven.

Det er ikke første gang, at Danva kommer med netop dét budskab, men nu lyder det altså igen på brancheorganisationens årsmøde, der i år står i vandsektorlovs-revisionens tegn – og ifølge direktør i Danva, Carl-Emil Larsen, er der et "påtrængende" behov for at tænke nyt, når loven i år skal revideres.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Swappie lancerer nye tiltag i jagten på erhvervskunder

Med lanceringen af to nye programmer og en dugfrisk forbrugerundersøgelse på vej, er elektronikgenanvenderen klar til at gå målrettet efter virksomhedskunderne. Ambitionen er, at virksomhederne på linje med forbrugerne skal have 50 pct. genanvendt elektronik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs