CleantechWatch

Hofors tekniske direktør: "I øjeblikket straffer den økonomiske regulering os"

Hofor har i 2020 gennemført flere store renoverings- og klimatilpasningsprojekter og gjort den københavnske fjernvarme grønnere, men i 2021 er det håbet, at reguleringen af sektoren vil arbejde med og ikke imod vandselskaberne, lyder det.

Foto: Hofor/PR

En grønnere fjernvarme, flere store renoveringsprojekter og klimatilpasningsprojekter har trods coronaudfordringer fyldt for det københavnske forsyningsselskab Hofor i 2020.

Til gengæld ser forsyningen nu ind i et nyt år, hvor pesticider i det danske grundvand stadig udgør et stort problem, og hvor den økonomiske regulering af vandsektoren truer med at stå i vejen for nødvendige klimaprojekter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs