CleantechWatch

Vandcenter Syd om deadline for ambitiøse klimamål: Fokus har ændret sig

Det fynske vandselskab Vandcenter Syd haler i land på, hvornår det når sine tre store klimamål, der skal være indfriet inden 2050. Det handler om at nå dem, ikke hvornår vi når dem, siger direktør.

Det handler ifølge direktør i Vandcenter Syd Mads Leth om konstant at sandsynliggøre, at virksomheden når dens opstillede klimamål. | Foto: Vandcenter Syd presse

Klimaneutral inden 2050, verdens mest ressourceeffektive vandselskab inden 2030 og udelukkende levere drikkevand baseret på rent grundvand i 2050.

Sådan lyder de tre ambitiøse klimamål, Vandcenter Syd har sat. Men vandselskabet har ændret fokus. Nu handler det i højere grad om at nå målene frem for, hvornår de bliver nået.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs