CleantechWatch

Forsyningsselskab hyrer Kammeradvokaten til at undersøge dyre firmabiler

Kammeradvokaten skal lave en advokatundersøgelse i kølvandet på flere kritiske historier om Hillerød Forsyning, hvor ledelsen blandt andet har kørt rundt i Mercedes, Volvo og Jaguar.

Ledelsen i Hillerød Forsyning havde indtil sidste år en firmabilsordning, så ledere blandt andet kunne køre rundt i en Jaguar. | Foto: PER FOLKVER

Efter en række skandalesager hyrer Hillerød Forsyning nu Poul Schmith/Kammeradvokaten til at lave en advokatundersøgelse af blandt andet en udskældt firmabilsaftale. Det skriver Sjællandske Nyheder.

I slutningen af sidste år fyrede bestyrelsen i Hillerød Forsyning selskabets adm. direktør efter et år med flere møgsager, der blandt andet har omfattet kritik af høje direktørlønninger, leasing af dyre firmabiler og en glemt rabat på møbelindkøb.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Cowi-direktør: I det brede billede er STEM-optaget steget

Manglen på kandidater med STEM-uddannelse er højaktuel for rådgivningsvirksomheden Cowi, men årets dalende optag af studerende skaber ikke panik på ledelsesgangen. Tallene skal ses i et bredere billede, lyder det fra adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs