CleantechWatch

Spildevandsinvesteringer rydder bordet i Skanderborg Forsyning

Der er lagt an til store investeringer i spildevandshåndteringen i Skanderborg Forsyning, der i de kommende år blandt andet skal investere yderligere i kloakseparering, fremgår det af forsyningens årsregnskab.

Skanderborg Forsyning skal i 2020 investeret et trecifret millionbeløb i spildevandstiltag. Billedet er en illustration af Skanderborg Forsynings hovedkontor, Aqua Globe. | Foto: Skanderborg Forsyning/PR

Spildevand har i 2019 været et stort tema for Skanderborg Forsyning, der har haft travlt med at udforme den fremtidige plan og strategi for forsyningens spildevandshåndtering.

Nu kigger Skanderborg Forsyning ind i en fremtid, hvor et stadig vådere klima, øget befolkningstilvækst og krav om grøn omstilling bliver centrale omdrejningspunkter i forsyningens arbejde med både drikke- og spildevand.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs