CleantechWatch

Verdo-revisorer meldt til politiet

Først meldte de Forsyningsselskabet Verdos ledelse til politiet. Nu har to kritikere af selskabet også politianmeldt Verdos revisorer.   

Det er de to Verdo-kritikere, Asger Brorsen og Bo Vestergaard Hansen, der står bag politianmeldelsen og som i forvejen havde politianmeldt Verdos ledelse. | Foto: Stine Rasmussen/ERH

Forsyningsselskabet Verdos revisorer er blevet meldt til politiet, bekræfter Østjyllands Politi over for Randers Amtsavis. 

Det er de to Verdo-kritikere, Asger Brorsen og Bo Vestergaard Hansen, der står bag politianmeldelsen og som i forvejen havde politianmeldt Verdos ledelse.

Politianmeldelsen omfatter ifølge avisen alle de revisorer, som har revideret regnskaber for Verdo-koncernen i perioden 2000-2019 i alle Verdos selskaber, da Asger Brorsen og Bo Vestergaard Hansen mener, at revisorerne aktivt har hjulpet Verdos bestyrelse og ledelse med at skjule de korrekte regnskabstal for virksomhedens højeste myndighed, repræsentantskabet.

"Det vigtigste i regnskabsloven er, at regnskaber skal være retvisende, og det mener vi ikke Verdos regnskaber er, og det gælder praktisk taget dem alle sammen, og hvis de ikke er retvisende, må revisoren ikke skriver under. Det er et kæmpeproblem, at man ikke kan stole på dem," siger Asger Brorsen til avisen.

Verdo slås med forbrugerejet vandværk om forsyningsretten til landsby

Endnu flere Verdo-penge kan være på vej til forbrugerne 

Mere fra CleantechWatch

Aarhus Vand udvider samarbejde i Indien

Det hidtidige samarbejde mellem Aarhus Vand, Aarhus Kommune og den indiske by Udaipur omfatter nu hele delstaten. Samarbejdet taler ind i regeringens mål om en fordobling af vandeksporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs