CleantechWatch

Vandselskab vil give 52.000 privatkunder mulighed for at se vandforbrug på telefonen

Fjernaflæste målere skal give kunderne mulighed for løbende at kunne holde øje med vandforbruget, lyder det fra forsyningsselskabet Vandcenter Syd, der mærker en stigende efterspørgsel på data fra kunderne.

"Vi vil give kunderne mulighed for at kunne få denne her data på telefonen og på computeren, så de løbende kan følge med i deres forbrug," siger Anders Hjadstrup Hansen, der er it- og digitaliseringschef i Vandcenter Syd. | Foto: Thomas Borberg

Man kan godt se scenariet for sig. Du har været på ferie, og du har ikke opdaget, at dit toilet har løbet hele tiden. Før du kommer hjem og kan se det på din vandregning.

Den problemstilling vil Vandcenter Syd lave om på. Vandselskabet har nemlig besluttet at kunne tilbyde sine 52.000 kunder primært på Fyn fjernaflæste målere, så man som kunde løbende kan holde øje med sit vandforbrug.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Swappie lancerer nye tiltag i jagten på erhvervskunder

Med lanceringen af to nye programmer og en dugfrisk forbrugerundersøgelse på vej, er elektronikgenanvenderen klar til at gå målrettet efter virksomhedskunderne. Ambitionen er, at virksomhederne på linje med forbrugerne skal have 50 pct. genanvendt elektronik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs