CleantechWatch

Ny formand for Fredensborg Forsyning

Fredensborg Forsyning rykker rundt på bestyrelsesposterne og får ny formand. Borgmester i Fredensborg Kommune, Thomas Lykke Pedersen (S), træder tilbage som formand, men forbliver i bestyrelsen.

Thomas Lykke Pedersen er trådt tilbage som formand for Fredensborg Forsyning. | Foto: Jens Dresling

Flemming Rømer (DF) er udnævnt som formand for Fredensborg Forsyning samt for Fredensborg Forsyning Holding, Fredensborg Vand, Fredensborg Spildevand og Fredensborg Affald. Han erstatter Fredensborgs borgmester Thomas Lykke Pedersen (S), der dog fortsætter i bestyrelsen som næstformand. Det fremgår af virksomhedsregistret.

Flemming Rømer er medlem af byrådet i Fredensborg Kommune valgt for Dansk Folkeparti. Han er formand for Infrastruktur- og Teknikudvalget, næstformand for Plan-, Miljø- og Klimaudvalget samt medlem af Borgerservice, Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs