CleantechWatch

Forsyning hæver priserne – skal investere trecifret millionbeløb i 2020

Ringkøbing-Skjern Forsyning skal blandt andet investere stort i kloakering, seperatkloakering og renovation af forsyningens gamle anlæg og vandværker. Det kommer til at betyde stigende priser for kunderne.

Foto: Miriam Dalsgaard

Ringkøbing-Skjern Forsyning skal investere mere end 100 mio. kr. i løbet af 2020. Derfor stiger prisen for drikke- og spildevand med omkring 300 kr. for forsyningens kunder næste år. Det skriver Ugeavisen Ringkøbing.

De øgede indtægter kommer primært til at gå til investeringer i områder, hvor der er brug for at blive kloakeret eller seperatkloakeret, ligesom også nogle af forsyningens gamle anlæg skal renoveres, så de kan holde længere.

Inden for drikkevand skal der især bruges penge på vandværker og grundvandsbeskyttelse, skriver Ugeavisen Ringkøbing.

Ringkøbing-Skjern Forsyning renser over to millioner kubikmeter spildevand om året fra kommunens byområder og leverer vand til omkring 20.000 kunder.

Fynsk spildevandsselskab vil investere 36 mio. kr. næste år – får billigere vand

Forsynings økonomi tvinger kommune til at skrue ned for spildevandsambitioner 

Mere fra CleantechWatch

Københavns klimamål på vej op i den blå luft

Efter glippet udbudsdeltagelse kræver det ”mirakler” at få CO2-fangst i storskala i 2025, konstaterer ARC. Borgmester erkender, at det ser svært ud for hovedstaden at leve op til sit klimamål uden, og vil have regeringen til at ændre på reglerne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs