CleantechWatch

Fynsk spildevandsselskab vil investere 36 mio. kr. næste år – får billigere vand

Middelfart Spildevand skal investere for 36 mio. kr. i det nye år. Den største investering bliver i et nyt indløb til Middelfart Renseanlæg, ligesom også ledningsnettet skal renoveres.

Foto: Middelfart Spildevand/PR

Middelfart Spildevand skal i 2020 investere for omkring 36 mio. kr. Samtidig kommer taksterne i det nye år til at falde med 2,6 kr. pr. kubikmeter vand for forbrugeren. Det skriver Middelfart-mediet Melfar Posten, der er en del af Jysk Fynske Medier.

Den største investering bliver i et nyt indløb til Middelfart Renseanlæg, som samlet set kommer til at koste spildevandsselskabet 13 mio. kr. Det nye indløb kommer ifølge spildevandsselskabet til at effektivisere renseanlæggets drift betydeligt.

Udover indløbet skal der også investeres i vedligeholdelse af selskabets ledningsnet med særligt fokus på bekæmpelse af udfordringer med svovlbrinte.

"Vi forsøger at prioritere vores midler til investeringer bedst muligt. Vi søger særligt efter investeringer, som giver lettelser i form af effektiviseringer," siger direktør i Middelfart Spildevand, Thomas Foged, til Melfar Posten.

Klimabyen i Middelfart skal vise vejen i håndtering af skybrud

Fors skal investere stort i kloakker – hæver prisen på spildevand

Store forskelle i vandselskabers gæld: "Var de private virksomheder, ville de gå konkurs" 

Mere fra CleantechWatch

Jysk forsyning skifter ud på toppost

Adm. direktør Ole Texel Jakobsen stopper til august i Samn Forsyning for at hellige sig til andre ting. Den nye mand i spidsen kommer med erfaring fra Tour de France-planlægning og mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs