CleantechWatch

Fuld damp under ventilkoncern: AVK-chef tror på nyt rekordår

En opbremsning i den globale økonomi rokker ikke ved AVK-koncernens tro på nye salgsrekorder i 2020. Opkøb er på tegnebrættet, og store anlægsprojekter i vækstlande kan give ventilproducenten et markant løft, vurderer finanschef.

Finansdirektør Lars Kudsk, AVK Holding | Foto: Casper Dalhoff/ERH

Salget af ventiler og andet udstyr til gas- og vandforsyninger verden over skal fortsætte AVK-koncernens vækstridt i det nye år.

Det er meldingen fra finansdirektør Lars Kudsk ovenpå den danske udstyrsproducents rekordregnskab i sidste uge, som viste en vækst på bundlinjen på mere end en fjerdedel i det seneste år i moderselskabet AVK Holding.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs