Bravida Danmark installerer 125 kilometer rør til Gødstrup Sygehus

Bravida Danmark skal installere 125 kilometer rør til drikkevand, varme og køling på det nye regionshospital i Gødstrup i Vestjylland. "Der er nultolerance over for fejl, der kan lede til forurenet vand," lyder det fra tysk leverandør af rørene.
Torben Sørensen er distriktschef i Viega og har været Max Andersens daglige kontakt på byggeprojektet fra start til slut. | Foto: PR / Viega
Torben Sørensen er distriktschef i Viega og har været Max Andersens daglige kontakt på byggeprojektet fra start til slut. | Foto: PR / Viega

Installatørvirksomheden Bravida Danmark skal installere de 125 km rør, som skal levere drikkevand, varme og køling til det nye regionshospital i Gødstrup på 145.000 kvadratmeter.

Det sker i samarbejde med Viega, som leverer rørene såvel som 10.000 fittings, oplyser den tyske leverandør i en pressemeddelelse.

Leverancen af rørene sker i tæt dialog med Bravidas montører, som blandt andet har fået undervisning i at bruge Viegas rørløsninger på korrekt vis. Én ting er ifølge meddelelsen fra Viega helt afgørende i det store hospitalsprojekt:

"Der er nultolerance over for fejl, der kan lede forurenet drikkevand."

Korrosionsresistente betonrør viser lovende resultater i aggressivt spildevandsmiljø

Store mængder vand vil holde ingeniører beskæftiget de næste 100 år

Fynsk vandselskab finder coli-bakterier i drikkevandet

Vandcenter Syd melder nu om rent drikkevand 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også