CleantechWatch

Bravida Danmark installerer 125 kilometer rør til Gødstrup Sygehus

Bravida Danmark skal installere 125 kilometer rør til drikkevand, varme og køling på det nye regionshospital i Gødstrup i Vestjylland. "Der er nultolerance over for fejl, der kan lede til forurenet vand," lyder det fra tysk leverandør af rørene.

Torben Sørensen er distriktschef i Viega og har været Max Andersens daglige kontakt på byggeprojektet fra start til slut. | Foto: PR / Viega

Installatørvirksomheden Bravida Danmark skal installere de 125 km rør, som skal levere drikkevand, varme og køling til det nye regionshospital i Gødstrup på 145.000 kvadratmeter.

Det sker i samarbejde med Viega, som leverer rørene såvel som 10.000 fittings, oplyser den tyske leverandør i en pressemeddelelse.

Leverancen af rørene sker i tæt dialog med Bravidas montører, som blandt andet har fået undervisning i at bruge Viegas rørløsninger på korrekt vis. Én ting er ifølge meddelelsen fra Viega helt afgørende i det store hospitalsprojekt:

"Der er nultolerance over for fejl, der kan lede forurenet drikkevand."

Korrosionsresistente betonrør viser lovende resultater i aggressivt spildevandsmiljø

Store mængder vand vil holde ingeniører beskæftiget de næste 100 år

Fynsk vandselskab finder coli-bakterier i drikkevandet

Vandcenter Syd melder nu om rent drikkevand 

Mere fra CleantechWatch

Urbaser lægger stor ordre på nye elvogne

Stigende krav om brug af elektrificerede køretøjer i kommunale udbud får Danmarks største renovationsvirksomhed til at lægge en bestilling på 24 nye elvogne til en samlet værdi af 85 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job