CleantechWatch

Kamstrup får ny direktør for den globale vandforretning

Teknologivirksomheden Kamstrup har ansat Mads Sckerl som ny direktør. Han skal styrke virksomhedens globale vækst i vandforrretningen. (Opdateret)

Foto: Kamstrup //PR

Kamstrup vil ekspandere sin vandforretning. Derfor har virksomheden nu ansat Mads Sckerl, 51, som skal stå i spidsen for udvikling og salg af intelligente vandløsninger og services globalt. Det skriver Kamstrup en pressemeddelelse.

"Vi skal øge vores fokus på vores globale aktiviteter, og Mads er en erfaren leder, der tidligere har været ansvarlig for at internationalisere virksomheder. Efter flere år i udlandet kommer han med en stor indsigt og erfaring, som vi har brug for til at udvikle vores forretning globalt og fortsætte den positive fremgang, vi oplever med vores vandløsninger i øjeblikket," siger Kim Lehmann, CEO i Kamstrup.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Swappie lancerer nye tiltag i jagten på erhvervskunder

Med lanceringen af to nye programmer og en dugfrisk forbrugerundersøgelse på vej, er elektronikgenanvenderen klar til at gå målrettet efter virksomhedskunderne. Ambitionen er, at virksomhederne på linje med forbrugerne skal have 50 pct. genanvendt elektronik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs