CleantechWatch

Vandpumpeproducent vil slå konkurrenter på energiforbruget

Lykkegaard A/S, der producerer vandpumper, har det meste af sin forretning i udlandet, hvor virksomheden profilerer sig på lavt energiforbrug. Den har netop fået sin største ordre nogensinde efter et år, hvor top- og bundlinjen gik tilbage.

Foto: Miriam Dalsgaard

I den mindre fynske by Ferritslev, der ligger mellem Odense og Nyborg, ligger vandpumpeproducenten Lykkegaard A/S. Omgivelserne tyder ikke på, at det er en virksomhed med aktiviteter over hele verden. Men det til trods er Lykkegaard A/S en lille virksomhed med globale ambitioner.

Virksomheden, der har rødder tilbage til 1883, er repræsenteret i 55 lande, og 60 pct. af aktiviteterne går til eksport. Men hvorfor er en lille vandpumpeproducent fra Fyn med 17 fultidtidsansatte interessant ude i den store verden?

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Ny evaluering: Grønne projekter står og falder med GUDP-støtte

Over en tiårig periode er midlerne fra GUDP-puljen gået til at støtte projekter, der skal sikre den grønne omstilling af fødevareindustrien i Danmark, og som ellers ville være svære at finansiere. Det skyldes ifølge ny evaluering blandt andet projekternes risikobetonede natur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job