CleantechWatch

Dansk Erhverv savner større ambitioner for grønne indkøb i økonomiaftale

Kommunernes indkøbsmuskel vil "om nogen kunne skabe den grønne omstilling på lokalt niveau", og derfor efterlyser Dansk Erhverv større ambitioner for de offentlige indkøb i den økonomiaftale for kommunerne, som KL og regeringen har indgået.

Foto: Dansk Erhverv

Der er overordnet set tilfredshed med de grønne elementer i den økonomiaftale for kommunerne, som regeringen og Kommunernes Landsforening (KL) tirsdag aften blev enige om, men der mangler større ambitioner for de kommunale indkøb.

Sådan lyder vurderingen fra erhvervsorganisationen Dansk Erhvervs markedsdirektør, Betina Hagerup, der i en meddelelse kalder aftalen – som blandt andet har afsat et tilskud på en mia. kr. til grønne investeringer og opsat en række tiltag inden for både energirenoveringer og offentlige indkøb – for et "skridt i den rigtige retning."

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

ATP affejer klimamål

Mens pensionsselskaberne har kæmpet om at markere sig på klimaområdet det seneste års tid, afviser landets største investor, ATP, at melde et klimamål ud, før der er kommet styr på virksomhedernes klimadata.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs