CleantechWatch

Medieanalyse: Klimapartnerskaberne negligeret på grund af coronanedlukning

Anbefalingerne fra erhvervslivets klimapartnerskaber er blevet overskygget af coronavirus og den tilhørende nedlukning af Danmark, lyder vurderingen fra Danmarks største medieinformationssystem, Infomedia.

Foto: regeringen.dk

Inden coronapandemien tog fat, stod klima højt på mediedagsordenen, men selvom forventningerne til dækningen af erhvervslivets klimapartnerskaber var høje, endte deres anbefalinger med at blive overskygget af coronavirus, da størstedelen af dem blev præsenteret i midten af marts måned – fem dage efter nedlukningen af Danmark.

Det skriver Politiken Miljø & Klima med henvisning til en analyse fra Danmarks største medieinformationssystem, Infomedia, som har gennemgået 13.055 omtaler fra medier på tværs af web, print og tv fra oktober 2019 til og med 5. juni i år. 

"COVID-19 lukkede ikke kun de danske grænser og restauranter efter udmeldingerne i marts. De lukkede også håbet om bredt fokus på erhvervslivets og klimapartnerskabernes anbefalinger," skriver Infomedia ifølge Politiken Miljø & Klima i sin analyse.

Mens energi- og forsyningssektoren på trods af coronavirus fik en del omtale, stod det ifølge analysen værst til for lifescience og biotech-branchens anbefalinger.

Energisparekrav i egen fold skudt til hjørne i ny klimaaftale

Seks tiltag i ny aftale skal sikre grøn omstilling i vandsektoren 

DI-formand: Efteråret vil trykteste regeringens samarbejde med erhvervslivet 

Mere fra CleantechWatch

Bigadan kan være næste danske biogaskoncern på salgsrampen

ANALYSE: Industriens Pension og den britiske kapitalfond Arjun Infrastructure Partners overtog lige knap halvdelen af Danmarks næststørste biogaskoncern Bigadan sidste år. Efter Shells nylige milliardopkøb af Nature Energy kan den tidligere rent familieejede virksomhed også blive interessant for andre investorer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs