CleantechWatch

DI-formand: Efteråret vil trykteste regeringens samarbejde med erhvervslivet

Regeringen og toppen af dansk erhvervsliv har arbejdet tæt sammen under coronakrisen og i forbindelse med klimapartnerskaberne. Men det er til efteråret, at samarbejdet for alvor skal testes, siger formand for Dansk Industri og Cowi-topchef Lars-Peter Søbye.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Det er ikke hver dag, at en topchef i dansk erhvervsliv går ud med en opsang til sine kollegaer. Men det gjorde Cowi-topchef og DI-formand Lars-Peter Søbye i februar 2019 i PolicyWatch.

Efter en række møgsager i erhvervslivet opfordrede han topcheferne i dansk erhvervsliv til at være mere offensive og åbne over for offentligheden. Ifølge Søbye var det nødvendigt, at erhvervslivets ledere gav et modsvar til de populistiske strømninger, de ensporede sociale medier og de skadelige erhvervsskandaler. De måtte kort sagt engagere sig mere i debatten, sagde han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Urbaser lægger stor ordre på nye elvogne

Stigende krav om brug af elektrificerede køretøjer i kommunale udbud får Danmarks største renovationsvirksomhed til at lægge en bestilling på 24 nye elvogne til en samlet værdi af 85 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job