CleantechWatch

Cowi ser store muligheder i Boris Johnsons grønne byggeplaner

Storbritanniens plan om at sætte 5 mia. pund af til et Roosevelt-inspireret byggeboom kan sikre arbejde i mange år frem for den danske rådgivende ingeniørkoncern Cowi, vurderer adm. direktør Lars-Peter Søbye.

Foto: Cowi/PR

Det er ifølge Cowi-topchef Lars-Peter Søbye "rigtig gode nyheder" for den danske rådgivende ingeniørvirksomhed, hvis Boris Johnsons realiserer sine Roosevelt-inspirerede planer om at investere 5 mia. pund i infrastruktur og byggeri i Storbritannien. Det skriver Børsen.

Mens det endnu er uklart, hvad de britiske milliarder præcist skal investeres i, vil det ifølge Cowis adm. direktør i lyset af brexit og corona være fornuftigt at skæve mod klimavenlig infrastruktur som tog og metro samt CO2-frie løsninger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

DSV lancerer grønnere fragtløsninger

Speditionskoncernen investrerer et millionbeløb i en række grønne leveringsløsninger, der skal give kunderne mulighed for at tilkøbe klimavenligere fragt.

Re-Match opnår fuldtegning i aktieudbud på få timer

"Vi er yderst tilfredse med den positive udvikling her til morgen, der gør, at vi allerede er nået hertil," siger Laurits Bach Sørensen, bestyrelsesformand i Re-Match, som dermed er et skridt tættere på den børsnotering, virksomheden har genoptaget arbejdet imod.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job