CleantechWatch

Kunderne tøver med at sætte penge i AP Pensions grønne produkt

Det går for langsomt med at få kunderne til at tilvælge AP Pensions grønne pensionsprodukt. Derfor forsøger pensionsselskabet nu at skubbe mere på.

Bo Normann Rasmussen, adm. direktør i AP Pension | Foto: PR/AP Pension

På trods af at det med 6,5 pct. afkast for middel risiko og 15 år til pension har slået de fleste andre pensionsprodukter i år, er der kun løbet mellem 0,5 og 1 mia. kr. ind i AP Pensions grønne pensionsprodukt, AP Bæredygtig. Det skriver Børsen.

Ifølge Bo Normann Rasmussen, adm. direktør i AP Pension, er der kun "et par hundrede" kunder om måneden, der vælger at skifte AP Bæredygtig, og derfor vil pensionsselskabet nu i udgangsgangspunktet anbefale kunderne at have en tredjedel af sin opsparing i det grønne produkt, mens man lader resten af opsparingen stå i AP Active.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Debat: Nej, ARI – det er ikke alene op til kommunerne at sikre ensartet sortering

Affalds- og Ressourceindustrien (ARI) mener, at en række kommuner underminerer national succes på affaldsområdet. Men ARI bør også se på sin egen rolle i at sikre ensartede anbefalinger til kommunerne fra den private affaldssektor, skriver Marianne Bigum, medlem af IDA's ekspertgruppe for cirkulær økonomi i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs