CleantechWatch

Banker vil rådgive kunder om energirenoveringer

Finanssektoren og Klimaministeret vil i et nyt samarbejde sikre, at bankkunder bliver rådgivet om investeringer i energirenoveringer i deres bolig. Dermed kan kunderne spare penge og få varmeforbruget bragt ned, lyder det. 

Foto: sparenergi.dk

Bankerne skal fremover rådgive boligejere om energirenoveringer, så kunderne sænker varmeforbruget og samtidig sparer penge. Det sker som led i et nyt samarbejde mellem Klimaministeriet og brancheorganisationen Finans Danmark, skriver parterne i en pressemeddelelse.  

"Der er et stort potentiale for energibesparelser i de danske boliger, og det skal vi udnytte. Mit mål er, at flere boligejere vil reducere deres energiforbrug og samtidig spare penge på varmeregningen. Flere energirenoveringer vil samtidig sætte gang i beskæftigelsen i hele landet. Og det har vi i den grad behov for netop nu,” siger klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen i meddelelsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Aarhus Vand udvider samarbejde i Indien

Det hidtidige samarbejde mellem Aarhus Vand, Aarhus Kommune og den indiske by Udaipur omfatter nu hele delstaten. Samarbejdet taler ind i regeringens mål om en fordobling af vandeksporten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs