CleantechWatch

Banker vil rådgive kunder om energirenoveringer

Finanssektoren og Klimaministeret vil i et nyt samarbejde sikre, at bankkunder bliver rådgivet om investeringer i energirenoveringer i deres bolig. Dermed kan kunderne spare penge og få varmeforbruget bragt ned, lyder det. 

Foto: sparenergi.dk

Bankerne skal fremover rådgive boligejere om energirenoveringer, så kunderne sænker varmeforbruget og samtidig sparer penge. Det sker som led i et nyt samarbejde mellem Klimaministeriet og brancheorganisationen Finans Danmark, skriver parterne i en pressemeddelelse.  

"Der er et stort potentiale for energibesparelser i de danske boliger, og det skal vi udnytte. Mit mål er, at flere boligejere vil reducere deres energiforbrug og samtidig spare penge på varmeregningen. Flere energirenoveringer vil samtidig sætte gang i beskæftigelsen i hele landet. Og det har vi i den grad behov for netop nu,” siger klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Ny evaluering: Grønne projekter står og falder med GUDP-støtte

Over en tiårig periode er midlerne fra GUDP-puljen gået til at støtte projekter, der skal sikre den grønne omstilling af fødevareindustrien i Danmark, og som ellers ville være svære at finansiere. Det skyldes ifølge ny evaluering blandt andet projekternes risikobetonede natur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job