CleantechWatch

DI anbefaler at genstarte dansk økonomi med klimainvesteringer efter corona

Adm. direktør i DI, Lars Sandahl Sørensen, foreslår, at samfundet kickstarter den danske økonomi gennem investeringer i blandt andet energieffektivitet, når vi er ude på den anden side af coronakrisen.

Foto: Dansk Industri/Presse

Kickstart dansk økonomi efter coronakrisen ved at investere i den grønne omstilling. Det er budskabet fra adm. direktør i Dansk Industri, Lars Sandahl Sørensen i et interview med Børsen.

"Vi kan se på den offentlige bygningsmasse, som trænger til energieffektivitet. Yderligere investeringer i det og i teknologier, der kan reducere vores energiforbrug og fremme brugen af alternative energikilder – store investeringer som vi alligevel som samfund har tænkt os at give os i kast med i takt med den grønne omstilling og klimaudfordringerne," siger Lars Sandahl Sørensen til avisen.

Han peger desuden på, at de mange idéer til grøn omstilling, der blev præsenteret af blandt andet klimapartnerskaberne forud for coronakrisen, vil spille en nøglerolle, når økonomien skal i gang igen.

DI-direktør: Nu skal vi fokusere på at genåbne samfundet

DI vil have anlægsloftet suspenderet for at sætte fut i kommunale projekter 

Mere fra CleantechWatch

Her er ugens bedste historier på CleantechWatch

Frasalg af aktier som følge af en høj arveafgift, et forslag til en ny emballagelov fra EU og flere vandfolk til rådgivningsbranchen er blandt andet nogle af de ting, der har været på tapetet i ugens løb.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs