CleantechWatch

Jeppe Christiansen om krisehjælp: "Der er et vanvittigt og massivt pres – der er brug for mere"

CORONAVIRUS: Adm. direktør i Maj Invest og bestyrelsesformand for Haldor Topsøe, Jeppe Christiansen, har roser til regeringen for rækken af hjælpepakker til dansk erhvervsliv. Men krisen stikker langt dybere og udvikler sig hurtigere, end noget andet vi kan forestille os, mener han. Bankerne har en nøglerolle i at afbøde krisen.

Foto: PR / Novo Nordisk

Udskydelse af moms og skat, annullering af kapitalkrav til bankerne, lånekautioner fra Vækstfonden og senest søndag blev også muligheden for lønkompensation præsenteret. Coronakrisen har fået regeringen til at søsætte en række initiativer i de seneste dage for at afbøde de negative konsekvenser for dansk erhvervsliv.

”Regeringen er sådan set kommet med gode initiativer. De er også kommet hurtigt, men jeg tvivler på, at det er nok,” siger Jeppe Christiansen, adm. direktør i Maj Invest og bestyrelsesformand i Haldor Topsøe, til FinansWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Ny evaluering: Grønne projekter står og falder med GUDP-støtte

Over en tiårig periode er midlerne fra GUDP-puljen gået til at støtte projekter, der skal sikre den grønne omstilling af fødevareindustrien i Danmark, og som ellers ville være svære at finansiere. Det skyldes ifølge ny evaluering blandt andet projekternes risikobetonede natur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job