CleantechWatch

Dan Jørgensen har stadig lup på effektiviteten i fjernvarmen

Selv om Dan Jørgensen udsætter lovforslag om fremtidige krav til landets fjernvarmesektor, har Forsyningstilsynet ingen planer om at droppe analyse af effektivitetspotentialet i branchen, som ministeren bad om for nylig.

Foto: Nima Taheri

Energi- og klimaminister Dan Jørgensens (S) udsættelse af et lovforslag om nye effektivitetskrav i fjernvarmesektoren, der skulle have været fremlagt i Folketinget i næste måned, får ingen indflydelse på en netop igangsat analyse af potentialet for en effektivisering af landets flere hundrede fjernvarmeselskaber.

Det er den offentlige kontrolmyndighed med energimonopolerne, Forsyningstilsynet, der på en anmodning fra Dan Jørgensen for få uger siden blev bedt om at udarbejde analysen af potentialet for effektivisering i både fjernvarme- og elsektoren, og som skal ligge klar senest den 31. marts i år. En samlet forsyningssektor inden for el, vand og varme er enig om at fordømme tidspunktet for en sådan analyse, der kom som en overraskelse og uden forudgående orientering af de respektive brancheorganisationer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs