CleantechWatch

Dansk initiativ skal få verdens største investorer til at kaste milliarder i grøn omstilling

Klimaministeriet og pensionssektoren lancerer under COP25 et nyt samarbejde med investorsammenslutning IIGCC og organisationen World Climate, der skal mobilisere nogle af de største investorer i verden til at poste milliarder i grøn omstilling.  

PKA’s administrerende direktør Peter Damgaard Jensen | Foto: Charlotte de la Fuente/ERH

Et nyt, dansk initiativ kaldet Climate Investment Coalition skal få verdens største investorer til at investere i grøn omstilling. Koalitionen består af Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, Forsikring og Pension, den internationale investorsammenslutning IIGCC og organisationen World Climate. Det skriver pensionskassen PKA i en meddelelse.

Initiativet bliver lanceret i forbindelse med COP25 i Madrid og bygger videre på regeringen og de danske pensionsselskabers udmelding om, at sektoren vil investere mere end 350 milliarder kroner i grøn omstilling frem mod 2030.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Affaldsaftalen har gjort sektoren til en ideologisk kampplads

Analyse: En reduceret forligskreds, udsatte indsamlinger og skeptiske renovatører. Affaldsaftalen fra juni sidste år skulle have været trædestenen, der lettede fremtidige klimaforhandlinger, men er blevet mere omstridt end som så. CleantechWatch ser tilbage på aftalens første leveår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs