CleantechWatch

Sustain Solutions energirenoverer ejendomme uden at kunden har penge oppe af lommen

Selskabet Sustain Solutions udfører energirenoveringer inden for især den almene sektor. Projekterne bliver finansieret via fondsmidler, så kunden ikke skal lægge penge bordet. Det kræver investorer med mange penge og en lang investeringshorisont.       

Sønderborg Andelsboligforening har fået installeret et solcelleanlæg på taget af 19 blokke. Det bliver betalt tilbage med de penge, de sparer på energien over en periode på 12 år. | Foto: PR / Sustain Solutions

Få energirenoveret din ejendom uden at lægge krone. Sådan lyder tilbuddet fra Sustain Solutions til kunder, som selskabet i dag primært finder i den almene sektor, hos selvejende institutioner og blandt offentlige ejendomme.

Sustain Solutions har opbygget en forretningsmodel, hvor virksomheden er totalleverandør på energirenoveringen og samtidig sørger for finansieringen gennem fondsmidler. Her har selskabet allieret sig med pensionskassen PKA, der har stillet 300 mio. kr. til rådighed.   

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Rådgiver udpeger ny finansdirektør

Sweco Danmark får en erfaren medarbejder i stolen som finansdirektør til august. Han begyndte nemlig som regnskabselev i virksomheden tilbage i 2004.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs