CleantechWatch

Stora Enso investerer millioner i anlæg til produktion af biobaseret plastemballage

Det finske papir- og emballageselskab Stora Enso vil bygge et pilotanlæg til produktion af biobaseret plast, der skal bruges som barriere i gennemsigtig emballage. Derfor har virksomheden investeret et millionbeløb i projektet.

Stora Ensos Langerbrugge Mølle i Belgien, der skal huse det nye pilotanlæg | Foto: Stora enso

Finske Stora Enso investerer 9 mio. euro i et nyt pilotanlæg til produktion af biobaseret plast, der skal anvendes som barriere i gennemsigtig emballage. Det skriver Stora Enso i en meddelelse.

Pilotanlægget bliver bygget på Stora Ensos Langerbrugge Mølle i Belgien og skal konvertere plantebaseret sukker til de byggesten, der kræves for at fremstille PEF, en biobaseret plast, der hovedsageligt er rettet mod fødevare- og drikkevareindustrien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs