CleantechWatch

Finsk papirgigant ændrer i organisationen – op mod 135 ansatte kan ende med fyreseddel

Efter sammenlægningen med en anden papirproducent kommer finske Stora Enso til at foretage organisatoriske ændringer i virksomhedens papirdivision, der i sidste ende kan betyde et stort antal fyringer.

Foto: Stora Enso/PR

Det finske papir- og emballageselskab Stora Enso vil foretage "organisatoriske ændringer" i virksomhedens papir-division, der kan ende ud i op mod 135 fyringer. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Ændringerne i organisationen kommer til at finde sted efter konverteringen med Oulu Mill, der producerer træfrit papir og bleget, blødt træmasse, i slutningen af 2020.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs