CleantechWatch

DHI-formand om topchef-exit: Vi trænger til nye tanker i ledelsen

DHI vil ikke kalde farvel til topchef Antoine Labrosse for en fyring, men topledelsen har brug for "nye tanker", og vandingeniørvirksomhedens nye topchef kommer med den rette erfaring, lyder det fra bestyrelsesformanden.

DHI har mandag meddelt, at man siger farvel til topchef Antoine Labrosse (billedet). | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Enderne på det største strategiske sats i nyere tid for DHI skal nu samles og køres ind på tværs af organisationen, og derfor er der brug for en leder, der tidligere har stået i spidsen for lignende store transformationer.

Sådan lyder det fra bestyrelsesformand i DHI, Jakob Thomasen, i kølvandet på mandagens udmelding om, at DHI's topchef, Antoine Labrosse, forlader sin post for i stedet at gøre plads til Mette Vestergaard.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs