CleantechWatch

Grøn agenda skal skabe fortsat vækst i Sweco Danmark under coronakrisen

På ryggen af rekordregnskab skal den adm. direktør i Sweco Danmark styre rådgivervirksomheden sikkert gennem coronakrisen. Derfor skruer Sweco op for sin grønne forretning, som ifølge topchefen ikke har lidt skade under krisen. Tværtimod. 

"Jeg oplever jo faktisk, at bæredygtighedsagendaen er den eneste agenda, som i denne coronatid har kunnet overleve og ikke er druknet fuldstændig i corona. Og det, synes jeg, siger noget om, hvor stærk den agenda er," siger adm. direktør i Sweco Danmark, Dariush Rezai. | Foto: Sweco //PR

Coronakrisen har ikke dæmpet vækstambitionerne hos rådgivervirksomheden Sweco Danmark, der efter et rekordregnskab i 2019 nu går benhårdt efter at skabe vækst og udvikling i den grønne del af forretningen. 

"Jeg oplever jo faktisk, at bæredygtighedsagendaen er den eneste agenda, som i denne coronatid har kunnet overleve og ikke er druknet fuldstændig i corona. Og det, synes jeg, siger noget om, hvor stærk den agenda er," siger adm. direktør i Sweco Danmark, Dariush Rezai, til CleantechWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Ny evaluering: Grønne projekter står og falder med GUDP-støtte

Over en tiårig periode er midlerne fra GUDP-puljen gået til at støtte projekter, der skal sikre den grønne omstilling af fødevareindustrien i Danmark, og som ellers ville være svære at finansiere. Det skyldes ifølge ny evaluering blandt andet projekternes risikobetonede natur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job