CleantechWatch

DGE Miljø- og Ingeniørfirma åbner nyt kontor

Rådgivervirksomheden DGE Miljø- og Ingeniørfirma slår mandag dørene op til et nyt kontor på Falster og byder velkommen til to nye rådgivere. Åbningen af nyt kontor udspringer af stigende efterspørgsel på miljørådgivning, lyder det.

Fra venstre ses regionschef Jens Bischoff samt miljørådgivere Merete Leth Hansen og Kim Petersen. | Foto: DGE Miljø- og Ingeniørfirma

Som følge af stigende efterspørgsel på miljørådgivning slår Rådgivervirksomheden DGE Miljø- og Ingeniørfirma mandag dørene op til et nyt kontor i Nykøbing Falster. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Virksomheden har tidligere haft kontor i området, men vælger nu på grund af efterspørgslen at genåbne et Lolland-Falster-kontor efter et par års fravær. Kontoret bliver to nyansatte lokale miljørådgivere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs