CleantechWatch

DGE Miljø- og Ingeniørfirma åbner nyt kontor

Rådgivervirksomheden DGE Miljø- og Ingeniørfirma slår mandag dørene op til et nyt kontor på Falster og byder velkommen til to nye rådgivere. Åbningen af nyt kontor udspringer af stigende efterspørgsel på miljørådgivning, lyder det.

Fra venstre ses regionschef Jens Bischoff samt miljørådgivere Merete Leth Hansen og Kim Petersen. | Foto: DGE Miljø- og Ingeniørfirma

Som følge af stigende efterspørgsel på miljørådgivning slår Rådgivervirksomheden DGE Miljø- og Ingeniørfirma mandag dørene op til et nyt kontor i Nykøbing Falster. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Virksomheden har tidligere haft kontor i området, men vælger nu på grund af efterspørgslen at genåbne et Lolland-Falster-kontor efter et par års fravær. Kontoret bliver to nyansatte lokale miljørådgivere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Jysk kommune når affaldsmålsætning otte år før tid

Et år efter at den nye affaldsordning trådte i kraft i Hedensted Kommune, har borgerne reduceret mængden af restaffald fra 713 ton til 307 ton pr. måned. Alligevel mener borgere, at der er plads til forbedringer, viser evaluering.

Vandværker på Nordfalster slår ledningerne sammen

To fusioner er på vej på Nordfalster: Alstrup-Guldborg Vandværk ønsker at gå sammen med Lundby og Omegns Vandværk. Desuden indstiller Sundby Vandværks bestyrelse at nedlægge vandværket og blive en del af Nyskole Vandværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs