CleantechWatch

Quantafuel-topchef ser et "særdeles lovende marked" i Storbritannien

Selv om Storbritannien med Brexit ikke længere er omfattet af EU's genanvendelsesmål på plastområdet, mener den norske pyrolysevirksomheds fungerende adm. direktør, Terje Eiken, at det britiske marked er et oplagt sted at etablere flere anlæg i fremtiden.

Quantafuel har ifølge fungerende topchef Terje Eiken arbejdet i flere år på at finde den rette placering for selskabets kommende anlæg. | Foto: Quantafuel

I løbet af de kommende år indvier den norske Quantafuel-koncern efter planen sit første pyrolyseanlæg i England i byen Sunderland, men det bliver næppe det sidste på de britiske øer.

For udfordringerne i Storbritannien med at bortskaffe plastaffald er i de seneste år taget til, særligt efter Kina i slutningen af 2018 indførte et totalforbud mod import af en række udenlandske affaldsfraktioner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs