Re-Match bekræfter børsintroduktion og omsætningsforventninger

Den Herning-baserede genanvendelsesvirksomhed bekræfter torsdag morgen, at selskabet bliver introduceret på First North Premier i København.
Foto: Re-Match / PR
Foto: Re-Match / PR

Tidligere på måneden ventilerede genanvendelsesvirksomheden Re-Match planerne for sammenlagt at rejse godt 260 mio. kr. gennem en børsnotering på First North Premier, og nu er de sidste godkendelser faldet på plads.

Det Herning-baserede selskab har således torsdag morgen udsendt et prospekt med detaljer om børsintroduktionen med en forventet første handelsdag d. 12. oktober.

"I dag er en vigtig milepæl for Re-Match i vores bestræbelser på at udvide vores unikke, patenterede genbrugsproces med slidte kunstgræs, der konverterer et massivt, hurtigt voksende, globalt affaldsproblem til en bæredygtig forretning og nye jobs, samtidig med at plast- og CO2 -forurening reduceres markant," lyder det fra Laurits Bach Sørensen, formand i Re-Match og partner i hovedaktionæren Nordic Alpha Partners, i en kommentar.

Tegningsperioden løber fra i dag og frem til d. 29. september, fremgår det af børsprospektet. Lykkedes det at hente 260 mio. kr. vil Re-Match straks herefter tilbagebetale 34 mio. kr. i gæld til Scope Investment ApS samt en række private investorer.

Derudover skal 50-60 pct. af midlerne investeres i to nye fabrikker samt finansiere en brøkdel af en tredje, mens 20-25 pct. skal gå til hovedkvarteret i Herning samt startup-omkostninger forbundet med fremtidige fabrikker.

Sammenlagt ventes Re-Match at udstede 14.180.674 aktier inklusiv overallokering til en nominal værdi af 1 kr. og udbudskurs 20. Det svarer til en markedsværdi af samtlige aktier på 584 mio. kr. efter endt børsnotering.

Som tidligere meldt ud har en række kerneinvestorer allerede givet tilsagn om køb af aktier for sammenlagt 77 mio. kr., heriblandt SEB Investment Management (40 mio. kr.) Akademikerpension, (29 mio. kr.) og LD Fonde (8 mio. kr.​).

Derudover har Nordic Alpha Partners tilkendegivet, at de ønsker at købe yderligere aktier for 21,1 mio. kr. Den danske kapitalfond har tidligere investeret 50 mio. kr. i selskabet og har i dag en andel på 32,76 pct.

Endelig har Nordic Alpha Partners og en række andre nuværende ejere indvilget i at konvertere lån til aktier til udbudsprisen på 20 kr., hvilket sikrer investeringer for yderligere 23,6 mio. kr.

Samlet set sikrer det Re-Match investeringer for 124 mio. kr., svarende til 49 pct. af aktieudbuddet.

"Provenuet fra børsnoteringen gør det muligt for os at fortsætte vores udrulningsplan ved at etablere nye fabrikker, som vil bringe os et skridt tættere på at nå vores langsigtede ambition om at have 24 operationelle fabrikker i 2030," lyder det fra adm. direktør Nikolaj Magne Larsen i en kommentar.

Børsnotering skal sætte ild under Re-Matchs udlandseventyr: "Generelt set er markedet jo fuldstændig umættet"

Re-Match får vægtige investorer med på børsrejse 

Re-Match vil rejse kvart milliard på børsen med "stærke kerneinvestorer" i ryggen

Re-Match-direktør glæder sig over vækst i kerneforretningen forud for ekspansion 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også