CleantechWatch

Greenlab udvider familien med grøn byggegigant

En millioninvestering fra lokale betyder, at britiske Unwasted Ltd. kan opføre fuldskala fabrik i Greenlab Skive. Virksomhedens energiprofil er et perfekt match til Greenlabs facilliteter og vil skabe international opmærksomhed om Skive, lyder det fra direktør.

"Vi glæder os meget over den lokale investering i Unwasted Ltd. som er et vigtigt skridt mod realiseringen af fabrikken i GreenLab," siger direktør i Greenlab Skive Christopher Sorensen. | Foto: Greenlab/PR

En tocifret millioninvestering fra lokale kræfter har medført, at den grønne erhvervspark Greenlab Skive nu kan byde britiske Unwasted Ltd., der producerer 100 pct. bæredygtige fiberplader til møbel- og byggebranchen udelukkende af genanvendt pap og papir, velkommen.

"Vi glæder os meget over den lokale investering i Unwasted Ltd., som er et vigtigt skridt mod realiseringen af fabrikken i Greenlab. Vi vil være den mest attraktive plaform for ny grøn teknologi, og vi er overbeviste om, at GreenLabs platform skaber merværdi for Unwasted og sikrer, at energi- og ressourcestrømmene udnyttes bedst muligt. På den måde kommer der et 100 pct. grønt og cirkulært produkt ud i den anden ende," siger direktør i Greenlab Skive Christopher Sorensen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Energikrise kan gøre grønne virksomheder til bedre investeringscases

Vækstfonden bebuder stor fokus på grønne investeringer og forventer syndikater på tværs af venture, corporate-venture, institutionelle investorer, familiekontorer og de forskningsbaserede investorer. HC Andersen Capital forventer især interesse for færdigudviklede teknologier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs