CleantechWatch

Danfoss vil udvide leverandørkorpset for at omgå flaskehalse

Den danske industrikæmpe slås med at få tilført tiltrækkelige mængder af de nødvendige elektroniske komponter til at kunne følge med efterspørgslen.

Foto: PR/Danfoss

Danfoss arbejder ligesom mange andre industrivirksomheder på at regionalisere sine forsyningskæder som følge af stigende fragtpriser og flaskehalse på containermarkedet.

Normalt går Danfoss efter at have to leverandører per elektronisk komponent på hvert kontinent, men de "alvorlige flaskehalse" inden for alle elektroniske komponenter, betyder, at man er nødt til at udvide forsyningskæderne, fastslår adm. direktør Kim Fausing over for Financial Times.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs