CleantechWatch

Green Hydrogen indleder ny fase i udvidelsesplan

Brintvirksomheden Green Hydrogen Systems har valgt at sætte anden etape i udvidelsen i Kolding i gang og satser nu på en årlig kapactitet på 400 MW i 2023. Udvidelsen betyder, at virksomheden vil ansætte op mod 200 flere medarbejdere inden 2025.

Foto: Green Hydrogen Systems/PR

Green Hydrogen Systems, der udvikler og producerer elektrolyseanlæg, har indledt næste fase i udvidelsen af sine faciliteter i Kolding til produktion af 400 megawatt (MW). Det skriver brintvirksomheden i en pressemeddelelse.

Green Hydrogen Systems forventer, at fasen er afsluttet inden 2023, hvor den årlige elektrolysekapacitet vil stige til 400 MW fra 75 MW. I sidste ende er målet en årlig kapacitet på 1000 MW.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Aquaporin: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser over for CleantechWatch, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Neles opkøber vandpumpeforretning

Den finske maskinproducent Neles har opkøbt vandpumpeforretningen i det finske selskab Flowrox. Pumpeforretningen omsatte for 30 mio. euro i 2020 og forventes at holde niveauet det kommende regnskabsår.  

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs