CleantechWatch

Green Hydrogen Systems skal vises frem i Tyskland

Det koldingensiske brintselskab er blevet valgt til et tysk testcenter, hvor selskabets trykbaserede alkaliske elektrolyses effektivitet skal sammenlignes med konkurrerende brintteknologi.

Illustration af elektrolyseanlæg i container. | Foto: PR / Wenger Engineering

I takt med at teknologier modnes finder der ligeledes et udskilningsløb sted mellem rivaliserende variationer af den. Skal strømmen i elnettet være veksel- eller jævnstrøm? Skal vindmøllen være med eller uden gear?

Disse teknologiernes små borgerkrige kan være skelsættende i udviklingen, og nu er tiden så kommet til brint. Green Hydrogen Systems (GHS) skal i hvert fald levere tre af deres A90 elektrolyseanlæg på i alt 1,3 MW til et tysk testcenter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Aquaporin: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser over for CleantechWatch, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Neles opkøber vandpumpeforretning

Den finske maskinproducent Neles har opkøbt vandpumpeforretningen i det finske selskab Flowrox. Pumpeforretningen omsatte for 30 mio. euro i 2020 og forventes at holde niveauet det kommende regnskabsår.  

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs