CleantechWatch

Grøn brintkomet ligner et drømmehug for ATP og kapitalfond

For landets største pensionsselskab og hardtech-fonden Nordic Alpha Partners kan børsnoteringen af Green Hydrogen Systems blive en ekstraordinær god investering. En rigtig god rejse, men også en risikofyldt investering, siger ATP's aktiechef Claus Wiinblad.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

For Danmarks største pensionsselskab ATP og den unge growth- og hardtech-fond Nordic Alpha Partners ligner det lovende danske brintselskab Green Hydrogen Systems, GHS, en ualmindelig god investering efter selskabets børsnotering torsdag.

Brint-aktien fik sin entre på hovedbørsen i København torsdag morgen, hvor kursen minutterne efter blev handlet op med ti pct., og som med en åbningskurs på 40 værdisatte selskabet til ca. 3,1 mia. kr. Ved ved markedslukningen endte aktien dog i stort set samme kurs som noteringsprisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Aquaporin: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser over for CleantechWatch, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Neles opkøber vandpumpeforretning

Den finske maskinproducent Neles har opkøbt vandpumpeforretningen i det finske selskab Flowrox. Pumpeforretningen omsatte for 30 mio. euro i 2020 og forventes at holde niveauet det kommende regnskabsår.  

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs