CleantechWatch

Digital startup henter atter millioner til skalering af bæredygtigt værktøj

Med den seneste kapitalindsprøjtning ønsker startup-virksomheden Frame at indtage det svenske marked. Nyt advisory board skal hjælpe virksomheden med skalering.

Per Andersen, direktør i Property Tech Investors, og Jesper Ring, adm. direktør i Frame. | Foto: Frame / PR

Ny fundingrunde kaster endnu engang millioner af sig til startup-virksomheden Frame, der har udviklet en digital platform til brug i ledelsen af bæredygtigt byggeri.

Platformen kan bruges til at designe, lede og dokumentere bæredygtigheden i et byggeri, mens der opstilles målbare kriterier for at kunne realisere visionen. På knap fire måneder lykkedes det så nu Frame at skrabe 2 mio. kr. sammen, skriver den digitale startup i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Aquaporin: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser over for CleantechWatch, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Neles opkøber vandpumpeforretning

Den finske maskinproducent Neles har opkøbt vandpumpeforretningen i det finske selskab Flowrox. Pumpeforretningen omsatte for 30 mio. euro i 2020 og forventes at holde niveauet det kommende regnskabsår.  

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs