EMS vil jagte energipartnerskaber med ny salgschef

Ingeniør- og produktionsvirksomheden vil komme nærmere vækstmål, hvor samarbejder med energiindustrien skal åbne nye døre.
Hardy Jeremiassen, salgschef(tv.) og adm. direktør og ejer Kenneth Hagelskjær. | Foto: EMS
Hardy Jeremiassen, salgschef(tv.) og adm. direktør og ejer Kenneth Hagelskjær. | Foto: EMS

Der skal flere energipartnerskaber ind i forretningen, hvis det står til esbjergensiske EMS. For at nå vækstmålene har virksomheden derfor ansat Hardy Jeremiassen som chef for salg og forretningsudvikling.

"Målet er at få større og mere komplekse opgaver i hus. Det må gerne ske i fællesskab med partnere, hvor vi sammen tilbyder komplette løsninger helt fra udvikling til installation indenfor energisektoren. Dermed kan vi opnå vores vækstmål på 30 pct. i løbet af de kommende par år," siger Hardy Jeremiassen i en meddelelse.

Det er Jeremiassens erfaring inden for netop offshore og hydraulik, der skal hjælpe ingeniørvirksomheden på vej. Han kommer fra en lignende stilling hos SH Group.

Blandt de opgaver, den nye salgschef skal varetage bliver at forløse det potentiale som EMS ser og oplever i procesindustrien og den grønne energi. Herunder inden for teknologier som Power-to-X (PTX).

Her vil virksomheden benytte sin erfaring til i større grad at sikre sig projekter i vindindustrien og opgaver i det nye Tyra-felt i Nordsøen.

EMS har for nyligt også valgt at gå hårdere til stålet med en investering på 60 mio. kr. til en fabriksudvidelse. Dertil udelukker virksomheden ikke, at fremtiden kan komme til at byde på opkøb af andre virksomheder for at styrke positionen.

Her er både virksomheder med service, egne produkter eller mindre virksomheder, der står foran et generationsskifte i spil.

"Synergi vil være vigtigt i et muligt opkøb. Lige nu er vi meget lokalt forankret, men vi har en strategi for at komme ud i verden," siger Hardy Jeremiassen.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie EnergiWatch)

Ny Esbjerg-satsning skyder efter CO2-fangst

Havne skal på banen i dansk power-to-x-udvikling: Organisationer vil have halv milliard fra statskassen

Siemens Gamesa forudser konkurrencedygtig grøn brint i 2030

Biogas Danmark viser vejen til et 100 procent fossilfrit gasforbrug i 2030 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også