CleantechWatch

Gemidan: Polsk affaldstvist er årsag til "utidigt" salg af Geminor

En sag om fejlreigistret affald var ifølge adm. direktør årsag til, at den danske genvindingsvirksomheden Gemidan sidste år afskibbede sin andel i norske Geminor. Geminor afviser og peger på "strategiske overvejelser" som årsag til bruddet.

Foto: Geminor/PR

Uenigheder har ulmet i flere år og præget samarbejdet mellem den danske genvindingsvirksomhed Gemidan og norske Geminor – det er begge parter så vidt enige om.

Men den reelle grund til, at virksomhederne valgte at gå hver til sit i starten af 2020, giver anledning til flere stridspunkter mellem de tidligere moder-datter-selskaber. Mens Geminor, der udsprang som datterselskab af Gemidan i 1994, fastholder uenigheder om strategi, peger Gemidan på polsk affaldstvist som årsag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Aquaporin: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser over for CleantechWatch, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Neles opkøber vandpumpeforretning

Den finske maskinproducent Neles har opkøbt vandpumpeforretningen i det finske selskab Flowrox. Pumpeforretningen omsatte for 30 mio. euro i 2020 og forventes at holde niveauet det kommende regnskabsår.  

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs